1xbet DK bonus 100%

1xbet Mobile Betting – hvordan spiller man hos 1xbet ved hjælp af en mobiltelefon

1xbet DK mobil Mobile betting vinder popularitet på grund af sin tilgængelighed. Takket være udbredelsen af smartphones i dag de fleste mennesker har et sådant apparat. Så du kan spille når som helst og hvor som helst. Hvordan spiller man hos 1xbet, hvad er fordelene ved mobil betting og hvad skal man være opmærksom på?

For at gøre betting via mobiltelefon nemmere tilbyder 1xbet applikationer:

1xbet app til Android er udviklet til systemet 4.1 eller senere. Du kan downloade det gratis direkte fra operatøren, eventuelt via Google Play. En anden mulighed er en app til smartphones, der kører iOS. Den er tilgængelig i AppStore. Her kan man også downloade en app til sortering og køb af tilbudskoder. Når man har en telefon med Java, kan man også downloade fra den officielle 1xbets hjemmeside en app designet til en sådan løsning.

1xbet opret konto – bonus 100 € »

På samme måde kan man få specialiseret software til nem betting på en normal computer. Det kaldes 1xWin og kører på Windows, og mere specifikt på versioner XP, Vista, 7, 8 og 10.

Hvordan bruger man 1xbet appen?

Den valgte mobilenhed skal understøtte muligheden for at downloade fra ukendte kilder, ellers kan downloading af filen mislykkes. Når du har downloadet og installeret 1xbet appen behøver man at bruge de normale adgangsoplysninger, der er blevet angivet under tilmeldingen. For alle enheder vil være ét login og én adgangskode nok. Yderligere arbejde med odds er det samme som på computeren. Det betyder, at i menuen vælger man den relevante sport og odds, og derefter oddser og bekræfter valget. Hele interfacet er meget intuitivt.

Er den mobile app nødvendig?

For at oddse på mobiltelefonen er applikationen ikke helt nødvendigt. 1xbet sider er optimeret til visning på mobile enheder. Dog skal man acceptere det faktum, at dette blev gjort på bekostning af tilgængeligheden af visse funktioner og noget forenklet grafik. Til gengæld er den uomtvistelige fordel, at mængden af hentet data reduceres. Når man ikke har adgang til Wi-Fi og brug af det mobile internet, kan vi trygt anbefale brugen af appen.

1xbet Mobile Betting – hvordan spiller man hos 1xbet ved hjælp af en mobiltelefon
5 (100%) 1 vote