1xbet DK bonus 100%

22bet

22bet DK 22Bet er en af de nyeste bookmakere på markedet. Det blev etableret i 2017 og siden da har udviklet sig dynamisk, og tiltrækker flere og flere kunder. Dette skyldes attraktive starttilbud, samt et meget stort tilbud og en tydelig hjemmeside, der er let at læse. Lad os se hvad mere 22Bet tilbyder os.

22Bet bookmakerens tilbud

Tilbuddet af denne bookmaker er virkelig enormt. Det er rigtigt, at når det kommer til antallet af sportsgrene, finder vi her det samme som på andre væddemålssider, det vil sige de mest populære sports, e-sport, men 22Bet giver os mulighed for at satse på lavere ligaer i de pågældende lande, og vi har også muligheden for at satse på kulturelle og politiske begivenheder, og ikke kun de mest populære, såsom præsidentvalg eller Oscaruddelingen, men endda på deltagerne i Strictly Come Dancing i Irland eller på begivenheder i en populær serie.

Den største fordel ved 22Bet er antallet af væddemål, der er tilgængelige for en given kamp. I de mest populære fodboldspil (Champions League, World Championship) har vi op til 1500 forskellige muligheder. Ud over de grundlæggende odds kan vi oddse på handicap, måder at score, tid til at score og mange andre typer spil. Sikkert vil alle finde noget her, som de kan basere deres taktik på.

Det er ikke anderledes i mindre ligaer. Kampe i England Cup giver os over 1000 forskellige væddemål.

22bet opret konto – bonus 100 € »
Når det kommer til live-væddemål, er det også meget godt. Der er mange møder hver dag til oddse. Kurserne opdateres meget hurtigt. Det er værd at bemærke, at vi ikke kun kan oddse på dagens vigtigste kampe, men også svagere ligaer, såsom f.eks. den anden russiske liga. More info here

Sagen med satser ser lige så attraktiv ud. Det er rigtigt, at de fleste forbliver på det niveau, der tilbydes af andre bookmakere, men de andre er ofte lidt bedre end konkurrencen.

22Bet – bonusser

Et emne, der helt sikkert interesserer alle mest. 22Bet som enhver bookmaker med selvrespekt giver os en bonus for den første indbetaling.

BONUS PÅ 100 €/$ FOR FØRSTE INDBETALING FOR SPORTSODDS + 22 BET POINTS

Ved din første indbetaling kan du få en bonus på 122% af dens værdi, op til maksimalt 100 €/$. Derudover får vi 22Bet Points, som vi også kan bruge på senere indbetalinger. For at få beløbet skal i vores tegnebog, skal vi gennemspille det fem gange på kuponer, der indeholder mindst tre møder med en sats på 1,40 og derover. Desværre har vi kun syv dage.

BONUS PÅ 44% OP TIL € 50/$ 50 + 22 BET POINTS TIL ANDEN INDBETALING TIL SPORTSODDS

Hvis den første indbetalingsbonus ikke er nok… så tilbyder 22Bet også en bonus for den anden. Vi kan modtage 44% af indbetalingen – op til 50 €/$ samt 22Bet Points. De resterende betingelser er de samme som for den første indbetaling, dvs. metoden til at spille den igennem og tidspunktet for dens udførelse.

BOOKMAKERENS ”FREDAG RELOAD” BONUS

Ved at indbetale penge på en fredag, kan man modtage en 40% bonus op til € 50/$. Det er en engangskampagne og kan ikke kombineres med andre tilbud. Den opnåede bonus skal spilles igennem tre gange på kuponer bestående af tre eller flere arrangementer med et minimumodds på 1,40. Vi har 24 timer til at spille beløbet igennem.

Bookmakerens hjemmeside

22Bet tilbyder sine kunder en meget tydelig og enkel hjemmeside. Spillerne har alle mulighederne til rådighed, og selve oddseproces er meget ukompliceret og forårsager ikke store problemer. Hjemmesidens hvide og blå farvetoner trætter ikke dine øjne og virker beroligende.

22Bet -mobile version

22Bet tilbyder også sine spillere en lydhør mobilversion af websiden, som vi kan bruge på smartphones og tablets. I øjeblikket er der desværre ingen dedikeret app, men på trods af det er oddseprocessen på telefoner ganske intuitiv og hurtig.

Betalingsmetoder

Et andet meget stort plus af denne bookmaker. Antallet af måder vi kan indbetale penge på er monstrøst. Bankkort, e-wallets, overførsler via telefon, betalingssystemer, internetbanker, forudbetalte kort, kryptovalutaer og mange andre. Der er nok ingen bookmaker, der giver dig mulighed for at indbetale penge på så mange måder. Penge kan også udbetales på mange forskellige måder.

22Bet opsummering

22Bet er en meget god bookmaker. Den giver os et stort antal spil, giver mulighed for at indbetale penge på mange forskellige måder, har en klar webside, og oddseprocessen er meget intuitiv. Den eneste ulempe ved denne bookmaker er bonustilbuddet, som, selvom det er meget godt, er meget krævende på grund af den korte tid til at spille pengene igennem og er primært egnet til større spillere.

Flere oplysninger om 22bet:

22bet Lietuvos premija
22bet România bonus
22bet हिंदी बोनस

22bet
5 (100%) 1 vote