1xbet DK bonus 100%

1xbet og teknisk support

1xbet contact Hvordan ser 1xbets tekniske support ud? Betting service har nu hjemmesider, der er fuldt lokaliseret i ca. 35 sprog, og giver dig mulighed for at oddse i snesevis af valutaer. Hånd i hånd med dette går også den tekniske støtte, som ydes på flere sprog. Du kan tjekke på listen på siden, om dit sprog er blandt dem. Her er der også en fuld version af de generelle vilkår til rådighed, desværre ikke på alle sprog. Den bedste løsning er kendskab til engelsk.

Hvordan kan man kontakte 1xbets tekniske support?

E-mail

Den første mulighed er at kontakte 1xbet teknisk support når som helst via e-mail på info-en@1xbet.com. Denne adresse er for generelle spørgsmål, man må også gerne kontakte sikkerhedsafdelingen påsecurity-en@1xbet.com. Andre kontakter er ikke for brugere, men for potentielle samarbejdspartnere og repræsentanter for medierne.

1xbet – telefon

Man kan henvende sig til 1xbets tekniske support også telefonisk. 1xBet support er tilgængelig under telefonnr. 8 (800) 555-51-81. Kundernes problemer løses døgnet rundt.

Kontaktformular

På 1xbet.com er der også en formular, hvorigennem du kan kontakte bookmakerens servicepersonale. Du skal bare indtaste din e-mailadresse, hvortil inden 24 timer skal komme svaret.

1xbet og teknisk support
5 (100%) 1 vote