1xbet DK bonus 100%

Hvilke bonusser tilbyder 1xbet

1xbet DK bonus Bonus for indbetaling. Bonus hos1xbet kan fås allerede ved den første indbetaling, op til 100%, dog ikke mere end 100 EUR. For at opnå bonussen er man nødvendig til at registrere og foretage den første indbetaling på mindst 10 €. Så vil du omgående få bonussen.

For at få en velkomstbonus skal men skal opfylde følgende betingelser. For det første kan bonussen kun modtages for en sådan konto på 1xbet, som har et helt udfyldt profil. Den anden begrænsning vedrører gennemspil af bonussen. Ifølge de gældende betingelser skal bonussen spilles igennem mindst 5 gange i kumulative odds. Hver kumulative odds bør omfatte mindst 3 odds, muligvis flere.

Mindst 3 oddsene i akkumulatoren skal have et kursus på 1,40 eller højere. Gennemspillet vil blive anerkendt af 1xbet.com kun, når alle oddsene i forbindelse med det ovennævnte beløb vil blive gennemført.

Uden opfyldelse af disse betingelser kan ikke man ikke udbetale pengene fra din konto hos 1xbet. Bonusser eller gevinster afledt af bonusmidlerne vil blive betragtet som ugyldige.

1xbet opret konto – bonus 100 € »
1xbet bonussen kan ikke kombineres med andre kampagner. Der kun tillades én bonus per bruger. Ved at forsøge at omgå denne regel risikerer brugeren sanktioner. I ekstreme tilfælde kan der forekomme sletning af kontoen og tab af alle midler. I mangel på interesse for bonus, kan man fravælge den.

Regelmæssige kampagner

På nuværende tidspunkt tilbyder 1xbet en bred vifte af tilbud, der regelmæssigt fornys. Et interessant eksempel er en bonus, som kan fås som en støtte efter en række tabte odds.
Betingelser for at få en bonus for en række tab i træk: der skal være mindst 20 tabte odds i træk i løbet af 30 dage. Denne bonus er som regel fra 100 til 500 dollars, afhængigt af hvor meget var den oprindelige indbetaling. I tilfælde af en sådan bonus skal man huske, at hvis man har valgt de kumulative odds, skal de vedrøre forskellige sportsgrene og forskellige resultater. Ellers mister man retten til bonussen.

Det skal understreges, at 1xbet i øjeblikket ikke tilbyder reload 1xbet bonus. Du kan også ikke tilslutte dig et reload loyalitetsprogram.

Bonusspil

Bonusspillene hos 1xbet er 1xMemo, 1xLotteri, 1xKasse, 1xPengeskab, Lykkehjulet og Det Daglige Lotteri. Princippet i disse spil er at vinde ekstraordinære præmier, eventuelt at indsamle bonuspoint, der gælder den regel, at jo mere du spiller, jo større chance for at akkumulere dem du har.

Hvilke bonusser tilbyder 1xbet
5 (100%) 1 vote