1xbet DK bonus 100%

Ind- og udbetalinger i 1xbet

1xbet DK payments 1xbet udfører hundredtusindvis af daglige indbetalinger på og udbetalinger fra brugerkontoerne – på en sikker, hurtig og pålidelig måde. Betalingstransaktioner i 1xbet er sikret med certifikater og er lige så sikre som enhver transaktion i de største banker i verden. Så hvilke muligheder for ind- og udbetaling af eventuelle gevinster har man?

INDBETALING:

– Betalingskort (øjeblikkelig pengeoverførsel, intet servicegebyr, minimum indbetaling på 1 EUR, undtagelser angives i parentes):

Visa, MasterCard, Card “Mir”, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– til at ind- og udbetalinger bruger 1xbet også eWallets, som er meget populære blandt spillere på verdensplan (øjeblikkelig overførsel af midler, intet servicegebyr)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Den mest populære eWallet, Skrill, understøtter ved hjælp af sin betalingsinterface følgende ydelser:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Som vi ser understøtter 1xbet formentlig den største mulige betalingsinterface til alle brugere over hele verden – dette viser størrelsen og popularitet af denne bookmaker.

UDBETALING:

Udbetalinger fra brugerkonti i 1xbet sker normalt på samme måde, som man har valgt til idbetaling – men i forhold til andre bookmakere hos 1xbet kan man hæve penge også på en anden måde – og i en verden af online betting er det virkeligt over standard.

1xbet udfører overførsel i 15 minutter fra tidspunktet for disposition om udbetaling af gevinst og er en af de hurtigste i branchen. Hvornår pengene faktisk modtages på kontoen afhænger af den valgte betalingsmetode – da vi testede Skrill e-wallet, modtog vi pengene på vores Skrill konto inden for 5 minutter! Det hedder hastighed!

Ind- og udbetalinger i 1xbet
5 (100%) 1 vote