1xbet DK bonus 100%

Bet2u

Bet2u er en meget “ung” bookmaker med en licens udstedt af regeringen på Curaçao. I løbet af disse mange års drift er Bet2u blevet et firma, som opfylder alle nødvendige sikkerhedsprotokoller som transaktions kryptering og beskyttelse af personoplysninger. Det er i forbindelse med at opretholde høje sikkerhedsstandarder, at hver spiller skal gennemgå verifikationsprocessen ved at sende kopier af hans identitetskort og bevis på sin adresse. En sådan procedure er ikke noget ekstraordinært, og den bruges af alle de store bookmakere på online-væddemålsmarkedet.

Bet2u-websiden bruger den prisbelønnede “Betconstruct-software”, som gør websiden meget hurtigt både på computere og mobile enheder. Med et så stort antal foreslåede væddemål må vi nogle gange lede et stykke tid efter den kamp, der interesserer os. Men i virkeligeligheden kender jeg en hel del værre sider.

Den store fordel ved Bet2u-bookmakeren er en velkomstbonus. I øjeblikket er det det absolut bedste tilbud på markedet. Hver ny spiller modtager 125% af hans første indbetaling som bonus. Og hvis den første indbetaling blev foretaget via Skrill eller Netelller, har spilleren desuden ret til yderligere 25% som en såkaldt “freebet”. Det er svært at forestille sig et bedre starttilbud. Husk dog, at du skal sende en e-mail med en anmodning om at aktivere bonustilbuddet før du indgår det første væddemål.
Desværre er betingelserne for at omsætte dine bonusmidler før de kan udbetales, ret vanskelige. Bonussen skal gennemspilles 14 gange til minimum odds 2,00 inden for 14 dage. Det er en virkelig vanskelig opgave.

Bet2u tilbyder også en masse tilbud for registrerede og aktive spillere. Du modtager ofte 25% cashback, hvis du taber på dit 1×2 spil. Du vil modtage ekstra freebets under større sportsbegivenheder som Champions League eller top Premier League kampe.
De odds, der tilbydes af Bet2u, kan betragtes som gennemsnitlige. Ved større begivenheder er udbetalingen 94,5%, mens ved mindre arrangementer, såsom kampe i mindre kendte fodboldligaer eller Challenger-tennisturneringen, falder udbetalingen til omkring 91%. Handicaps er mere eller mindre på 1,85-1,85 niveauet, hvilket ikke er det bedste resultat, men det kan ikke siges at det er dårligt.
Den øverste grænse for odds i Bet2u er 5000 Euro. Men denne grænse gælder kun ved de største begivenheder. Ved mindre reduceres grænsen successivt.

Bet2u-tilbuddet omfatter arrangementer fra over 35 sportsdiscipliner. Tilbuddet omfatter også møder i lavere ligaer eller mindre tennisturneringer. Større begivenheder, som f.eks. en Champions League-kamp, har over 200 forskellige spil. Read more
Bet2u-bookmakeren tilbyder også en meget bred vifte af “live-væddemål. Det er også tilfredsstillende, at “live”-oddsene ikke adskiller sig fra oddsene før kampen. Dette er et relativt sjældent tilfælde.
Teknisk support fungerer døgnet rundt – som jeg har afprøvet flere gange. Vi vil få svar på vores spørgsmål inden for et par timer. Desværre er der ingen “live chat”.
Telefon og andre kontaktoplysninger findes på hjemmesiden i F&Q sektionen

Flere oplysninger om Bet2u:
Bet2u 中国
Bet2u Bulgaria
Bet2u العربية

Vurder dette indlæg